Özel Asrın'dan deneme sınavı

Özel Asrın

Özel Asrın Koleji, hafta sonunda il genelinde ilkokul ve ortaokulu öğrencilerine yönelik deneme sınavı yaptı. Deneme sınavında binin üzerinde öğrenci ter döktü.

OKULUMUZDAN MEMNUNUZ

Özel Asrın Koleji hafta sonunda geniş kapsamlı bir deneme sınavı gerçekleştirdi. İlkokul ve ortaokul olmak üzere il genelinde Cumartesi ve Pazar günleri yapılan deneme sınavlarına yaklaşık binin üzerinde öğrenci katıldı. Öğrenciler içeride ter dökerken, velileri ise dışarıda heyecanlı bir bekleyiş içerisinde girdiler. Sınava giren çocuklarını okul bahçesinde bekleyen velilerin de çocukları kadar heyecanlı oldukları gözlendi. Veliler, “Çocuğumuzun başarılı olacağına inanıyoruz. Anne babası olarak destek veriyoruz. Biz onlardan daha heyecanlıyız. İnşallah dilediği olur. Okulumuzdan çok memnunuz” ifadelerinde bulundular.

VELİLER ÇOK HEYECANLI

Sınava binin üzerinde öğrencinin katıldığını açıklayan Kurucu Müdür Hakan Turgut, öğrencilerin başarısından şüphe duymadıklarını söyledi. Turgut, “Öğrencilerimiz ve velilerimiz çok heyecanlı. İkinci kez yaptığımız deneme sınavımızda öğrencilerimizin büyük başarı göstereceğini umuyoruz. Eğitim sezonu sonunda meyvelerimizi toplayacağız inşallah. Amacımız öğrencilerimizin başarısı ve velilerimizin memnuniyetidir.” diye konuştu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti